Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2729785

Sv: A propósito de nada
Peja: Ljungkrantz har väl aldrig riktigt levererat i SHL men (stort men) han är ju också bara 22 år gammal. Att jämföra med Emil Larsson som är 31 istället. Ljungkrantz hade ju en ruskigt bra säsong i HA och är helt klart ett spännande namn jag hade velat se hos oss.

Tror också 100% på att Ljungkrantz skulle gå in på 12 FW i Brynäs. Det säger väl iofs inte jättemycket då det räcker med att "peta" Linus Lindblom, Anton Ohlsson och Hugo Lejon så går han in där om jag räknar rätt. Ovanför där är det väl svårt att säga vilka han skulle gå före då det är svårt att jämföra honom med t.ex. Bobby (två helt olika spelare). Tror absolut han kan producera poäng men han kanske behöver få en rätt framträdande roll för att kunna prestera poäng också.

"Om jag läser rätt har både Emil Larsson och Alexander Ljungkrantz som går ut efter den här säsongen. Liam Danielsson har kontrakt i två år till."

Ska vi räkna in Marcus Westfält här också? Kom väl till Brynäs rätt ung och började i J18. Tror hans kontrakt går ut efter kommande säsong också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Ja, Westfält ska givetvis också nämnas där. Om han är så bra som FBK-folket säger, så kommer det nog att bli huggsexa om hans signatur inför nästa säsong.

Givetvis skulle Ljungkrantz chanser att lyckas maximeras i en framträdande roll, men jag tror inte att han måste spela högt upp. Alla riktigt bra lag har ju skickliga spelare även längre ner i hierarkin.
Kommentera