Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730077

Sv: A propósito de nada
eltifoso: Tycker ofta man använder det för invalidera domarkritik. Fattar att det slängs med det när det går dåligt. Hat mot domare osv. Men det finns tillfällen då det faktiskt är så. Minns ett par matcher förra säsongen där domarna var horribelt enögda. Jag kan sitta och säga samma sak när jag tittar på matcher där jag inte hejar på någon av lagen.
Problemet är att man inte får kritisera domare, problemet är att ingen i media heller gör det. På det sättet tycker jag det är bättre i NHL, där säger dom fan vad dom tycker rakt ut. Gillar det. Ska kunna finnas respons och konsekvenser för hur man presterar även som domare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Får man inte det då? Förekommer varje säsong att tränare och spelare hänger ut domarna? Även i media förekommer det att dom kritiseras för enskilda beslut. Men om vi vänder på det, säg att kulturen var att domare fick ännu mer kritik och hängdes ut, skulle den enskilda domaren bli bättre då? Skulle vi åtgärda bristen på domare i svensk hockey? Hur blir dom bättre? Är det via kritik i media?

Och exemplet NHL är väldigt underlig. Där finns det ju en helt annan respekt för domarna än i Sverige. Även om dom såklart även kritiseras där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Det är riktigt dåliga insatser av domarna med jämna mellanrum, men det jag menar är att det drabbar lagen i stort sett lika ofta sett över en säsong

Förra året hade vi kassa beslut mot oss och lika kassa med oss
Kommentera