Brynäs IF

722694 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730353

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Så du menar att du slänger in en obeproövad D'Astous på topp 10 istälelt för exempelvis Caito? Och sedan halva Brynäs till råge på det. Brynäs är tillbaka och hybrisen is real...

Håller med om Djoos, men Söderström och specifikt D'Astous har mycket att bevisa, det KAN bli bra men att tro att någon kommer spotta in pinnar för att man gjort det i Finland är bara naivt. Det är bara att kolla på er kära Palve som var en fis i rymden i SHL men gjorde vad han ville i Liiga. Söderström har haft minusstatistik flera år i rad, och dessutom inte överpresterat framåt i AHL, en liga där det blir många mål åt båda håll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
jhnd91: Söderström minusstatistik i ett i princip bottenlag i AHL? Ja.. kanske inte så konstigt. men 0.48 PPG i AHL som back skojar man inte bort. Ser experter som listar honom som en topp 10 back och potentiellt en top 5 back. Inte alls konstigt. Han har varit borta 4 år från SHL vilket inte är särskilt mycket, och draftad #11 i första rundan.

Fråga vem som helst här inne om Palve, ingen håller honom särskilt högt. Han är dessutom ingen "Brynässpelare" på det sättet. D'Astous köper jag dock. Han har lite mer att bevisa. Han har stor potential men är osäker på om det kommer vara på den nivån vi pratar om.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
jhnd91:

Dessutom är Rundblad utanför topp 10, tycker också det känns märkligt då jag tycker han är given på den där listan.

Men det är jag det ;)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
jhnd91: Sen är det ju ett Brynäsforum, klart det blir lite färgat, som i alla andra forum. Finns ingen hybris, tror de flesta härinne är glada om vi kan slåss om ett play-in, själv är jag ganska nöjd om vi slipper kvala.

Så snacket om hybris är inte förankrat i verkligheten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Känns som dom här dagarna kommer vara extra långa till premiären...
Kommentera