Brynäs IF

722694 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730365

Sv: A propósito de nada
jhnd91: Sen är det ju ett Brynäsforum, klart det blir lite färgat, som i alla andra forum. Finns ingen hybris, tror de flesta härinne är glada om vi kan slåss om ett play-in, själv är jag ganska nöjd om vi slipper kvala.

Så snacket om hybris är inte förankrat i verkligheten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
OveJärnkrok: Finns en betydligt mer sansad självbild efter året i hockeyallsvenskan, både från föreningen och supportrar. Tycker det återspeglas här och även i sociala medier där dom allra flesta siktar på att klara sig kvar, eller i bästa fall hoppas på play-in.

Den här påstådda hybrisen bland supportrarna kommer snarare från motståndare som bara verkar anta att Brynäsare har en förskönad bild utifrån positiva reaktioner på nyförvärv. Grundar nog sig primärt i någon form av Brynäsförakt där man har bestämt sig att det finns en hybris, oavsett om det faktiskt stämmer eller inte.

Att Djoos och Söderström kommer betecknas som några av SHLs bästa backar stödjs av dom allra flesta tyckare. Även om båda kommer behöva tid för att vänja sig till SHL, vilket också stämmer in på våra övriga återvändare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
OveJärnkrok: Sen tror jag att man får göra skillnad på listor och listor. Jag kan göra en personlig lista på de 10 bästa backarna som är bäst i SHL och sen en annan för de 10 backarna jag tror kommer vara bäst i SHL och en tredje lista för de 10 viktigaste backarna för sitt lag och alla 3 kan se helt olika ut.

Tycker också det är kul med listor även om jag inte håller med om alla. Tror t.ex. Silfverberg är av större vikt än Djoos för Brynäs trots att TV4 hockey-podden (Tror jag det var) inte ens hade med Silfver på sin lista medan Djoos var med. Betyder inte att jag eller TV4 har mer rätt än den andra.

Sen får man så klart vara beredd på att förklara sig lite om listan är helt åt helvete (i andras ögon).
Kommentera