Brynäs IF

722694 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730534

Sv: A propósito de nada
Peja: "Jag tycker fortfarande man är minst en forward kort. Laget saknar acceptabel bredd framåt men de andra lagledarna ser bra ut nu. Enligt min mening skulle det göra stor skillnad att få in en till vass forward som gör att man får fyra kapabla kedjor."

Den åsikten har du fört fram med all önskvärd och anständig tydlighet. Skrivet med kärlek. Blev nästan sugen på att räkna hur många gånger du skrivit det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
honken21: Det verkar som att tydligheten snarare är oönskvärd hos dig. Jag tycker det är viktigt att framföra att Brynäs inte har ett komplett lag när andra svävar lite på moln efter den senaste värvningen.

Poängen här är också att Brynäs saknade 1 back och 1 forward. Nu har man tagit in den saknade backen. Möjligtvis tänker Alcén likadant och vill även ha in en forward härnäst.

Om man även hittar en bra forward nu efter att ha väntat in NA-marknaden, så har Alcén verkligen prickat rätt i sin marknadsbedömning. Det finns ytterst få platser kvar i NHL/Schweiz, men desto fler kontraktslösa klasspelare. Mycket gynnsamt att värva nu.
Kommentera