Brynäs IF

722694 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2730540

Sv: A propósito de nada
honken21: Det verkar som att tydligheten snarare är oönskvärd hos dig. Jag tycker det är viktigt att framföra att Brynäs inte har ett komplett lag när andra svävar lite på moln efter den senaste värvningen.

Poängen här är också att Brynäs saknade 1 back och 1 forward. Nu har man tagit in den saknade backen. Möjligtvis tänker Alcén likadant och vill även ha in en forward härnäst.

Om man även hittar en bra forward nu efter att ha väntat in NA-marknaden, så har Alcén verkligen prickat rätt i sin marknadsbedömning. Det finns ytterst få platser kvar i NHL/Schweiz, men desto fler kontraktslösa klasspelare. Mycket gynnsamt att värva nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Skrivet med kärlek, som sagt, bara lite lustigt. Nöjer mig med ett leende framöver precis som föregående 37 (?) gånger. Vore förstås fint med en till forward in. Just nu stör jag mig mer på skadorna på Djoos och Dasto. Jävla otur.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Nyfiken fråga. Har du några realistiska namn som du tror kan hamna i Brynäs? (FW alltså). Eller tror du Brynäs stängt dörren för det för tillfället?
Kommentera