Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2731088

Sv: A propósito de nada
Persson kvar på korttidskontrakt enligt Mattias Persson på Hockeynews.
hockeynews.se/nyheter/avsljar-backen-blir-kvar-i-bryns-

Tillägg till det är att han får frågan om status på D'Astous i kommentar på Twitter (vägrar skriva X) och svarar där: "De väntar på svar helt enkelt. Men av det jag hört så är det bättre än vad de först befarade."
x.com/mattiaasp7/status/1836728221057868171

Så klart bara rykten och "jag har hört" men som hockeyreporter vill man nog inte slänga sig med rykten hur som helst om man inte har källor för det (jag kan ha helt fel här).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Roliga nyheter. Känns som de flesta brynäsare varit överens om att det smakar mer än det kostar att ta in Viktor Persson.

Mitt hockeyöga är mediokert i relation till mitt intresse, men tycker ofta han gjort riktigt bra saker under försäsongsmatcherna. Sen två mål på det! Ingen tror förstås att han kommer fortsätta göra massa mål. Men jag tror inte heller på ren tur på den här nivån även om det är träningsmatch. Säger nog mer om hans positionering/speluppfattning och inställning än om hans "avslut".
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mediakuben hinner inte fram. Men några bra saker som sägs här ändå tycker jag.
www.brynas.se/article/71hask2-1ekad/view

Detta är så klart tråkigt. Men vädret är knappast något Brynäs kan påverka. Ej heller omvärldsläget.
Eftersom föreningens serietillhörighet blev klart först i slutet på april togs beslutet om investering sent och vi var medvetna om tidsutmaningen. På grund av omvärldsläget blev transporten tvungen att runda Afrika med båt. I kombination med utmanande väderförhållanden innebär det att utrustningen inte hinner komma på plats till seriepremiären.

Detta är skitkul att höra. Otroligt fint att partners vill hjälpa till med saker utan att Brynäs ens själva ber om det:
Jag vill också tacka alla våra fantastiska partners som har haft stor förståelse och dessutom hört av sig och erbjudit hjälp. I allt från pappersarbete till fysiska resurser.

Denna match hade man ju velat gå på om det är så att den kommer på plats till dess.
"En rimlig bedömning och med viss reservation för saker vi inte kan påverka är att allting kommer vara på plats till GävleDala-derbyt den 10/10 mot Leksand"
Kommentera