Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2731096

Sv: A propósito de nada
Mediakuben hinner inte fram. Men några bra saker som sägs här ändå tycker jag.
www.brynas.se/article/71hask2-1ekad/view

Detta är så klart tråkigt. Men vädret är knappast något Brynäs kan påverka. Ej heller omvärldsläget.
Eftersom föreningens serietillhörighet blev klart först i slutet på april togs beslutet om investering sent och vi var medvetna om tidsutmaningen. På grund av omvärldsläget blev transporten tvungen att runda Afrika med båt. I kombination med utmanande väderförhållanden innebär det att utrustningen inte hinner komma på plats till seriepremiären.

Detta är skitkul att höra. Otroligt fint att partners vill hjälpa till med saker utan att Brynäs ens själva ber om det:
Jag vill också tacka alla våra fantastiska partners som har haft stor förståelse och dessutom hört av sig och erbjudit hjälp. I allt från pappersarbete till fysiska resurser.

Denna match hade man ju velat gå på om det är så att den kommer på plats till dess.
"En rimlig bedömning och med viss reservation för saker vi inte kan påverka är att allting kommer vara på plats till GävleDala-derbyt den 10/10 mot Leksand"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve:
"Eftersom föreningens serietillhörighet blev klart först i slutet på april togs beslutet om investering sent och vi var medvetna om tidsutmaningen."

Kan man skjuta på ett årsmöte av tidsskäl så kan man skjuta på en investering av den här storleken också och hänvisa till "tidsutmaningen".

Klantigt och onödigt.
Å andra sidan... vem tittar på jumbon? Definitivt inte de som rör sig i läktargångarna i pauserna.

Således. Fokus på hockey.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Mediakub eller ej, på lördag börjar äntligen säsongen och vi är tillbaka i finrummet! Den klart bästa tiden på året, efter månader av tomhet och längtan så drar det äntligen igång igen. Det om något är värt att fira! Nu tar vi dom här j*vlarna rätt upp och ner bara!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Läste att Luleå mött upp sitt fartyg och på så sätt fått fram den till Luleå. Synd att inte Brynäs kunde göra något liknande men kan väll tänka mig att Luleå beställde sin tidigare än Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: tråkigt, hade sett fram emot att se jumbotronen live nästa lördag!
Kommentera