Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2731152

Sv: A propósito de nada
Gavve:
"Eftersom föreningens serietillhörighet blev klart först i slutet på april togs beslutet om investering sent och vi var medvetna om tidsutmaningen."

Kan man skjuta på ett årsmöte av tidsskäl så kan man skjuta på en investering av den här storleken också och hänvisa till "tidsutmaningen".

Klantigt och onödigt.
Å andra sidan... vem tittar på jumbon? Definitivt inte de som rör sig i läktargångarna i pauserna.

Således. Fokus på hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Yes, jag gillar kuben för att höja upplevelsen vid introt och informationen man kan få via den. Jag förstår även att man vill ha en nice media kub för att det går att göra bra reklam där. Däremot avskyr jag otygen en del håller på med, enligt mig borde ”kiss-cam” och sånt trams helt förbjudas :)

Intro, viss reklam och repriser. Övrig tid ska ju blicken vara på isen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Förseningar kan ju ske ändå hur mycket man än planerar. 2010 (säsongen 10/11) var det väl inte direkt någon som klagade på att den försenades eller att man investerade i en? Då var den inte på plats förrän 16/10 mot LHC. Trots att vi visste vår serietillhörighet i god tid innan (vi kom sexa säsongen 09/10).

"så kan man skjuta på en investering av den här storleken också"
Detta vet vi väl inte? Om den gamla är trasig och inte går att använda längre så är det ju så att Brynäs behöver investera i en ny (jag säger inte att den är trasig, bara ett exempel). Jag tror Brynäs har rätt mycket bättre koll än oss på nödvändiga investeringar för Brynäs (inte bara hockeylaget) och när rätt läge att investera är dessutom. Dumt att sitta och säga att vi kunde vänta när vi inte vet om vi hade kunnat det tycker jag.

Men det antar jag att man frågat om på årsmötet om man nu tycker det. Där har man ju all chans att fråga Brynäs om sånt ifall sånt nu är så viktigt för en.
Kommentera