Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2731161

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Yes, jag gillar kuben för att höja upplevelsen vid introt och informationen man kan få via den. Jag förstår även att man vill ha en nice media kub för att det går att göra bra reklam där. Däremot avskyr jag otygen en del håller på med, enligt mig borde ”kiss-cam” och sånt trams helt förbjudas :)

Intro, viss reklam och repriser. Övrig tid ska ju blicken vara på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Soffdomaren: ”Intro, viss reklam och repriser. Övrig tid ska ju blicken vara på isen.”

Matchklockan, nedräkningen på/bp-tid och resultatet är det viktigaste - å till det dög den förra mer än väl.
Men sen är det ju tråkigt att det man planerar för, när det nu blivit beslutat, inte håller tidplan. Sitter gamla kuben kvar ff eller kommer den att vara borttagen vissa matcher - det blir isf inte en bra upplevelse.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Soffdomaren: Nya kuben är nog viktig för samarbetet med LEDventure också som vill använda arenan som referensarena. De har nog investerat en hel del i detta för att få göra det. Det är ju LEDventure som verkar vara mest påstridiga mot leverantören/fraktpartners och att det är de som ordnar med leverans och allt och ordnar att de minskar tiden med 2 veckor (baserat på texten från Brynäs så klart) genom att köra den på lastbil osv.

Så även om det så klart handlar om mer intäkter för Brynäs i och med ökade reklamintäkter är det ju annat bakom investeringen också (från Brynäs och LEDventure). Hade varit kul att få veta hur stor del av kostnaden som respektive part tar i detta och vad det kostar även om jag ärligt talat inte bryr mig om det är 10/90, 90/10 eller 50/50 egentligen så länge båda parter är nöjda.

Edit: Sen är nya mediakuben inte bara för hockey. De vill få in intäkter även när det inte är hockey där måste vi komma ihåg (t.ex. samarbete med kommun/region kanske). Väldigt liten del av tiden över ett år som det är hockey där egentligen.
Kommentera