Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2731163

Sv: A propósito de nada
Soffdomaren: Nya kuben är nog viktig för samarbetet med LEDventure också som vill använda arenan som referensarena. De har nog investerat en hel del i detta för att få göra det. Det är ju LEDventure som verkar vara mest påstridiga mot leverantören/fraktpartners och att det är de som ordnar med leverans och allt och ordnar att de minskar tiden med 2 veckor (baserat på texten från Brynäs så klart) genom att köra den på lastbil osv.

Så även om det så klart handlar om mer intäkter för Brynäs i och med ökade reklamintäkter är det ju annat bakom investeringen också (från Brynäs och LEDventure). Hade varit kul att få veta hur stor del av kostnaden som respektive part tar i detta och vad det kostar även om jag ärligt talat inte bryr mig om det är 10/90, 90/10 eller 50/50 egentligen så länge båda parter är nöjda.

Edit: Sen är nya mediakuben inte bara för hockey. De vill få in intäkter även när det inte är hockey där måste vi komma ihåg (t.ex. samarbete med kommun/region kanske). Väldigt liten del av tiden över ett år som det är hockey där egentligen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Kanske måste ha en ny cub till tex konserter och andra evenemang om man ska kunna hyra ut arenan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: monitor behöver ha sina julfester någonstans
Kommentera