Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2733853

Sv: Matchtråd: Linköping - Brynäs - säsongspremiär
JawKee: Nej det ända är väll att de är mer fria att gå till andra SHL lag om de skulle leverera. För oftast har ändå alla spelare någon klausul att gå till Schweiz och NHL. Då kan man som sportchef ändå inte göra något kolla bara på Koukannen och Pajuniemi i Malmö förra året. Skulle då Schroeder levererar försök då förlänga med han under säsong istället.

Sen vill ju såklart spelarna ha en trygghet vilket ett flerårskontrakt innebär. Så det är säkert betydligt svårare att få en spelare att skriva på för ett år.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Linköping - Brynäs - säsongspremiär
Här är min analys efter omgång 1

Malmö är mycket bättre än vad alla trott på förhand. De har ett lag som klarar av att trumma på med många unga spelare som vill uppåt i karriären. Tror de går till slutspel.

Brynäs hade betydligt svårare mot LHC än de haft i träningsmatcher mot Örebro och Modo. Det var en tuff match även om det lika gärna hade kunnat bli poäng. Silfverberg, Kopacka, Söderström, Källgren bra. Resten kan bättre. Lindblom och Shroeder framför allt.

Jämför vi med våra andra kollegor i bottenstriden så fick ju såväl HV som Modo rejäla käftsmällar. Modo fortsatte som de spelat hela försäsongen och blev rejält frånåkta av ett namnmässigt svagt Örebro. HV förlorade en jämn match mot Växjö men fick bästa backen (Kaski) och en toppcenter (Fisker Moolgard) skadade.

Ska bli intressant på torsdag och se om det var Örebro som var riktigt bra i lördags eller om det var Modo som var riktigt dåliga.

FBK kommer vi inte ta många poäng emot den här säsongen, men det kommer inte andra lag göra heller. Även Frölunda imponerade.
Låst ämne