Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2733864

Sv: Matchtråd: Linköping - Brynäs - säsongspremiär
Här är min analys efter omgång 1

Malmö är mycket bättre än vad alla trott på förhand. De har ett lag som klarar av att trumma på med många unga spelare som vill uppåt i karriären. Tror de går till slutspel.

Brynäs hade betydligt svårare mot LHC än de haft i träningsmatcher mot Örebro och Modo. Det var en tuff match även om det lika gärna hade kunnat bli poäng. Silfverberg, Kopacka, Söderström, Källgren bra. Resten kan bättre. Lindblom och Shroeder framför allt.

Jämför vi med våra andra kollegor i bottenstriden så fick ju såväl HV som Modo rejäla käftsmällar. Modo fortsatte som de spelat hela försäsongen och blev rejält frånåkta av ett namnmässigt svagt Örebro. HV förlorade en jämn match mot Växjö men fick bästa backen (Kaski) och en toppcenter (Fisker Moolgard) skadade.

Ska bli intressant på torsdag och se om det var Örebro som var riktigt bra i lördags eller om det var Modo som var riktigt dåliga.

FBK kommer vi inte ta många poäng emot den här säsongen, men det kommer inte andra lag göra heller. Även Frölunda imponerade.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Linköping - Brynäs - säsongspremiär
Johannes Hedberg: Bra analys och jag håller med om det mesta. Men vill också lyfta fram Bobby som jag tyckte gjorde en bra match tillsammans med Kopacka.

Utöver det undrar jag vad vi tror om Leksand? Och jag menar inte som förening (där tycker vi nog alla lika) utan om laget. De imponerade inte alls mot Frölunda, 0% i PP (5PP), 4% skotteffektivitet och 84% svs. Och visst, de mötte Frölunda men jag undrar om inte Leksand är ett av lagen som kommer överraska negativt i år. Många grupperingar som vill ta över och göra sig av med GM Tjomme (som inte fått förlängt än) och lite slitningar i föreningen är ju sällan bra.

Även där ska det bli intressant nu på tisdag att se om det var Frölunda som var bra eller Leksand dåliga nu när Leksand möter Luleå
Låst ämne

Sv: Matchtråd: Linköping - Brynäs - säsongspremiär
Johannes Hedberg: Jag hörde från neutralt håll att siffrorna var lite missvisande i Örebro. Det var en rättvis seger men ingen spelmässig utskåpning.

Tycker inte man bör dra så stora slutsatser om Malmö än. De mötte ett otroligt skadeskjutet Skellefteå.
Låst ämne