Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2736252

Sv: A propósito de nada
Sjua i tabellen, med en match mindre spelad. Sämre kan man ha det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: "Sjua i tabellen, med en match mindre spelad. Sämre kan man ha det!"

Ja, och ångesten som varit en mer eller mindre ständig följeslagare sedan 2013 är borta. Silfverberg-effekten?

Kommer ihåg slutspelet 2012 när man själv hade tuggat på naglarna och började gå in på mjukdelarna. …Och Silfverberg intervjuas i periodpausen. ”Äh, det är bara att gå in och ha roligt” säger han – och all oro släpper. Sedan går han in på isen och håller på att skjuta skallen av Frederik Andersen i Frölunda – som nog var glad att pucken från extremt liten vinkel gick in istället för att träffa pannbenet.

Det som gläder lite extra är att man inte satte sig i knät på målvakten med ledning och några minuter kvar. Hur många gånger har man inte tappat matcher på det sättet under många år? Nejdå, man fortsatte maxa skridskoåkningen och initiativtagningen ända in i kaklet.

Helt underbart! Hur långt kan det bära?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Källgren 92,5% och fyra i den ligan. Väldigt tidigt såklart, men kul att han fått en fin start! Dock en del returer idag som Örebro var för dåliga att ta vara på, och bra av våra försvarare också såklart.

Nyfiken på hur man tänkt matcha in Persson. Nu har vi Frölunda (h), Färjestad (b), Rögle (h), Växjö (b) på en vecka. Undrar om man resonerar så att man ger Persson chansen i en på förhand ”förlorad” match mot ett tänkt topplag, med allt att vinna?
Någon av kommande fyra matcher lär han väl få. FBK..?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gillar nya MVP kläderna Brynäs har. Skinnväst och Cowboyhatt med sheriffmärken🤩

Som nu när Kopacka fick dem sa någon ”there’s a new sheriff in town”!
Kommentera