Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2736336

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: "Sjua i tabellen, med en match mindre spelad. Sämre kan man ha det!"

Ja, och ångesten som varit en mer eller mindre ständig följeslagare sedan 2013 är borta. Silfverberg-effekten?

Kommer ihåg slutspelet 2012 när man själv hade tuggat på naglarna och började gå in på mjukdelarna. …Och Silfverberg intervjuas i periodpausen. ”Äh, det är bara att gå in och ha roligt” säger han – och all oro släpper. Sedan går han in på isen och håller på att skjuta skallen av Frederik Andersen i Frölunda – som nog var glad att pucken från extremt liten vinkel gick in istället för att träffa pannbenet.

Det som gläder lite extra är att man inte satte sig i knät på målvakten med ledning och några minuter kvar. Hur många gånger har man inte tappat matcher på det sättet under många år? Nejdå, man fortsatte maxa skridskoåkningen och initiativtagningen ända in i kaklet.

Helt underbart! Hur långt kan det bära?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: All ångest är definitivt bortblåst. För stunden. Vi är väldigt tidigt in på säsongen, men jag gillade dagens insats och jag gillade delar av premiären. Nu behöver lite fler göra mål bara.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: sa till dem på jobbet idag, spelar man varje minut av matchen som man gjorde idag i resterande 50 omgångar så tar man sig utan problem till minst topp 8.

Alltså om detta skulle vara vår absoluta lägstanivå som lag.
Kommentera