Brynäs IF

723790 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738243

Sv: A propósito de nada
Gavve: Svenska spelare är generellt dyrare än importer. Om du kan pricka rätt med importer kommer du att få mer för pengarna. Kopacka, Bobby och D'Astous är nog väldigt prisvärda den här säsongen. Utan att veta gissar jag att D'Astous är i samma prisklass som typ Calle Själin och Jesper Pettersson.

Hemvändar-temat är kul för oss supportrar, men det är verkligen ingen oändlig spelarpool. Nu är många redan hemma, så kommer finnas färre hemvändare att värva kommande år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror, observera tror, att Jesper Pettersson är betydligt dyrare än D’Astous. Han räknades väl ändå som en av ät äggs bättre backar innan han gick vidare till Rögle? Och som du säger är svenska spelare generellt sett dyrare.

Visst minskar antalet potentiella hemvändare iom att vi inte skickat lika många de senaste åren mot tidigare. Men vi har ju ändå sådana som Järnkrok, bröderna Boqvist och Lukas Carlsson utöver ”en drös” målvakter. Lindholm hinner väl tyvärr bli för gammal efter han spelat klart det nyskrivna 7-års kontraktet med Boston. Bäckis tror jag att folk kan sluta hoppas på.
Kommentera