Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738296

Sv: A propósito de nada
Jugge: Gällstedt hade ju Larsson som spelare i Brynäs J20. Då var han en av de assisterande kaptenerna även om det inte nödvändigtvis behöver säga så mycket, men hur som haver kan vi nog lita på att han känner Larsson väl. Om det betyder att han vill ha in Larsson - eller motsatsen - låter jag vara osagt. Vi behöver inte vara orolig för att Gällstedt & co har dålig koll på killen.

Med tanke på att hemvändarpoolen är ganska begränsad till nästa säsong så är han intressant att diskutera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jaha vilka spelare tror vi Sanny tar med från Brynäs i veckans lag?

Starka kandidater är ju D’astous och Silfverberg och även kanske Kopacka.

Någon av dem måste väl vara med iallafall😮‍💨
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Det har så klart hänt en väldig massa sedan J20-tiden. Larsson har bland annat vuxit upp och blivit man (en dålig sådan) nu som 31-åring. Så den personen Gällstedt kände är så klart en annan person idag.

Jag står fast vid vad jag sa tidigare. Om hemvändarpoolen består av Larsson så tackar jag gärna nej till sådana hemvändare. Vi ska så klart inte ta tillbaka spelare bara för att dom spelat i Brynäs tidigare. Dom måste ju tillföra på isen också och passa in i gruppen. Jag har ingen lust att få hem Wännström eller Rohdin heller.

Nästa år blir nog svårt att få hem någon från NA. Men hand upp alla som trodde att Söderström skulle komma hem till den här säsongen? Vad är det som säger att inte Carlsson eller någon av Boqvistarna kan ta samma beslut till nästa säsong efter ett års harvande i AHL?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: förresten. jag ska ju på BIF - MoDo 14e Oktober, och bara så ni vet om nån av er kommer fram o vill bjuda på en öl så kommer jag TACKA NEJ.

🤪
Kommentera