Brynäs IF

723792 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738305

Sv: A propósito de nada
Peja: Det har så klart hänt en väldig massa sedan J20-tiden. Larsson har bland annat vuxit upp och blivit man (en dålig sådan) nu som 31-åring. Så den personen Gällstedt kände är så klart en annan person idag.

Jag står fast vid vad jag sa tidigare. Om hemvändarpoolen består av Larsson så tackar jag gärna nej till sådana hemvändare. Vi ska så klart inte ta tillbaka spelare bara för att dom spelat i Brynäs tidigare. Dom måste ju tillföra på isen också och passa in i gruppen. Jag har ingen lust att få hem Wännström eller Rohdin heller.

Nästa år blir nog svårt att få hem någon från NA. Men hand upp alla som trodde att Söderström skulle komma hem till den här säsongen? Vad är det som säger att inte Carlsson eller någon av Boqvistarna kan ta samma beslut till nästa säsong efter ett års harvande i AHL?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Lucas Carlsson är väl skadad i flera månader till och kan rimligtvis inte ha jättestora förväntningar på den här säsongen. Gissar att han skrev på ett tvåårskontrakt för att verkligen kunna utmana om en NHL-plats nästa säsong, inte den här. Det talar för att han inte är aktuell för återkomst nästa sommar.

Felix Sandström och Gabriel Seger är väl andra spännande Gävlekillar som förtjänar ett omnämnande. Kevin Reidler är också intressamt.

Annars är det väl som du säger, alltså att det inte finns särskilt många hemvändare som lockar, även om jag vidhåller att Ljungkrantz är ett wild card.

Kollade mycket på Djurgården förra säsongen och en del denna inledning. Har alltid gillat Rensfeldt men det lockar inte att ta tillbaka honom, typiskt en lite för långsam spelare som inte har den skridskostyrkan som Brynäs behöver få in. Har väldigt svårt att se Wikegård förlänga med honom efter den här säsongen, särskilt med tanke på att Djurgården har några oerhört talangfulla juniorer som kommer underifrån.

Tror rent allmänt att man kan fynda rejält i HA, förmodligen också i Liiga, baserat på D'Astous succé hittills.

Här är förresten en länk som redogör alla svenskarna som är med på NHL-camper. Många doldisar där.
Kommentera