Brynäs IF

723865 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738464

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Tycker det där med att Sanny ogillar oss känns otroligt överdrivet. Var väl när han gick all in skvallerkärring om Larsson jag blev lite lack över honom men annars tycker jag han är ganska rättvis om oss. Ibland är det som att han kan säga nio bra saker om oss, en negativ och då kommer en del börjar klagar över hur han hatar oss och har något emot oss. Och egentligen, är det så att han varit negativ om oss många gånger är det ju inte så jäkla konstigt med tanke på hur de sportsliga resultaten varit för oss senaste åren, iaf fram till vi åkte ur SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Sanny (och många andra) hyllar ju Brynäs arbete också. Håll hårt i Svedman och Alcén hörde jag så sent som i dag (i Sanny & Svenssons podd) som exempel. Klart att han inte alltid kommer säga positiva saker om Brynäs men det gör ju inte vi heller.

Sen får de ju generellt sett betalt för att tycka och sticka ut lite. Det stora är ju när de erkänner att de har fel rakt av. Lite som Hockeynews (Andreas Hanson där) som sa att det finnns 50 spelare i Hockeyettan som skulle göra det bättre än Bobby inför säsongen som exempel. Där har han ju skön självdistans och kommer pudla för det då det ser ut som att han har helt fel.

Edit: Det där med skvaller kommer alltid komma upp. Så sent som i dag sa ju Heino-Lindberg (i Hockeymorgon) att Kossila är slut som spelare och att Örebro kommer få äta upp det om de inte undersöker hans skador ordentligt t.ex.
Kommentera