Brynäs IF

723865 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738466

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Sanny (och många andra) hyllar ju Brynäs arbete också. Håll hårt i Svedman och Alcén hörde jag så sent som i dag (i Sanny & Svenssons podd) som exempel. Klart att han inte alltid kommer säga positiva saker om Brynäs men det gör ju inte vi heller.

Sen får de ju generellt sett betalt för att tycka och sticka ut lite. Det stora är ju när de erkänner att de har fel rakt av. Lite som Hockeynews (Andreas Hanson där) som sa att det finnns 50 spelare i Hockeyettan som skulle göra det bättre än Bobby inför säsongen som exempel. Där har han ju skön självdistans och kommer pudla för det då det ser ut som att han har helt fel.

Edit: Det där med skvaller kommer alltid komma upp. Så sent som i dag sa ju Heino-Lindberg (i Hockeymorgon) att Kossila är slut som spelare och att Örebro kommer få äta upp det om de inte undersöker hans skador ordentligt t.ex.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Hade förstått resonemanget att värva från HA istället för en AHL-spelare med Bobbys typ av CV, men löjligt att dra in division 1...

Tycker egentligen Hockeynews var helt offside i sin analys av träningsmatchen mellan AIK och Brynäs också, som de till stor del använde till att dra sina slutsatser ifrån. Det som hände var att Bobby hade 3-4 eleganta pucktransporter och därefter fick lite hybris och tappade pucken, han underskattade AIK-spelarna efter i princip ha haft lekstuga flera byten innan. För mig är det ett tecken på att det är träningsmatch snarare än att han skulle hålla div1-nivå, tvärtom såg man ju kvalitéer hos honom i den matchen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Det om Kossila nämnde Höken också. Känns som Örebro tar en rätt enorm chansning.
Kommentera