Brynäs IF

723866 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738552

Sv: A propósito de nada
Farsang: Jag tror Schroeder bara behöver lite mer tid. Han har alltid gjort poäng och tror han löser det tids nog. Är trött på tjatet att vissa måste vänja sig med ligan först, men det är nog en hel del sanning i det också.

Även om Bobby och Chucky verkar ha vant sig snabbt så kan det såklart även vara individuellt hur väl man anpassar sig.

Jag ger då inte upp på Schroeder än på ett tag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: tror också att både Lindblom och schroeder fokuserar på att ligga rätt i banan och spela stabilt nu i början. Än att gå ut och hyperfokusera på att enbart göra bra ifrån sig offensivt.

Så länge dem spelar stabilt och vi gör mer mål än motståndarna så är det ju lugnt. Skulle dem andra kedjorna börja få det tufft att göra mål så kan ju pressen utifrån på andrakedjan bli ett problem.

Men hoppas dem kommer igång innan dess 💪🏼
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Finns ingen anledning att inte låta Schroeder acklimatisera sig. Han hade ju ett klockrent stolpskott härommatchen, men centermarknaden verkar ändå vara ganska skral.

HV71 tog in Kero, Modo tog in True och Jasek, Malmö gjorde Haapala till center, Örebro ser ut att ta in en halvskadad Kossila på 3-årskontrakt, Frölunda valde till och med att behålla Ruohomaa vilket var väldigt överraskande för mig.

Summa summarum är att Schroeder på 1-årskontrakt där Rapperswil verkar stå för en del av lönen var långt ifrån det sämsta som Alcén kunde göra. Det är uppenbarligen svårt att hitta klasscentrar och Schroeder håller ändå en viss nivå, även om han förhoppningsvis blir bättre så småningom.

Har svårt att se Schroeder som en långsiktig lösning, men man köper sig tid genom att ha honom i laget under ett år. Ett lockande alternativ istället för Schroeder, rent realistiskt, kanske hade kunna varit Chad Yetmen som spelade i Mora förra säsongen. De påminner lite om varandra, men då har jag ändå förståelse för att man såg Schroeder som ett säkrare kort på SHL-nivå.
Kommentera