Brynäs IF

723888 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738631

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det svåra med en spelare som Yetman är att du måste ha honom högt upp i hierarkin, han är en offensiv spelare. Om han levererar i Tjeckien också kanske man kan rättfärdiga det, men det hade känts lite riskabelt att ta en 24-åring från HA som toppcenter i SHL. Hans underliggande siffror var inte SÅ bra heller i Mora. Jag vet dock inte om Yetman även funkar bra som ytterforward, i så fall vore det ju lättare att få in honom i lagbygget. Min förhoppning är att Larsson, Ölund och Vesel samtliga blir kvar i några år till, men samtidigt svårt att veta hur många år Vesel vill ta som fjärdecenter. Särskilt då han säkerligen kommer fortsätta få bra bud från HA och kanske utländska ligor där lag vill ha honom i en mer framskjuten roll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Drömmen hade ju varit att få in en riktig förstecenter som kan ligga uppåt 45-50 poäng per säsong och låta Larsson ratta andralinan. Larsson är bra och jämn, men så mycket poäng kommer vi nog inte få av honom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ni bör vara med och buda om westfält vara kontrakt går ut i vår
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "svårt att veta hur många år Vesel vill ta som fjärdecenter"

Kanske svårt att tänka men han fyller ju 31 i april. Tror vi att han är så eftertraktad utomlands i den åldern (i en framträdande roll så klart)? HA köper jag helt dock. Sen vet jag inte om han är så sugen på äventyr utomlands (utöver Sverige då han är amerikan) då han bara spelat i USA och i Sverige under hela karriären. Men det är ju rena spekulationer från min sida.

Vet inte hur det ser ut på fronten att flytta upp spelare från J20 heller. Var ska de in i hierarkin? Fjärde? Tredje? Någon som kan gå direkt och utmana om högre än så (nästa säsong alltså)?
Kommentera