Brynäs IF

723888 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738633

Sv: A propósito de nada
Peja: "svårt att veta hur många år Vesel vill ta som fjärdecenter"

Kanske svårt att tänka men han fyller ju 31 i april. Tror vi att han är så eftertraktad utomlands i den åldern (i en framträdande roll så klart)? HA köper jag helt dock. Sen vet jag inte om han är så sugen på äventyr utomlands (utöver Sverige då han är amerikan) då han bara spelat i USA och i Sverige under hela karriären. Men det är ju rena spekulationer från min sida.

Vet inte hur det ser ut på fronten att flytta upp spelare från J20 heller. Var ska de in i hierarkin? Fjärde? Tredje? Någon som kan gå direkt och utmana om högre än så (nästa säsong alltså)?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Allsvenska toppspelare är attraktiva i många ligor där ute. 31 år är ingen ålder heller, särskilt inte i andra länder där man är mindre åldersfixerade än i Sverige. Och om vi leker med tanken att typ HV åker ur, så skulle de mycket väl kunna ge Vesel ett fint kontrakt med garanti om spel högt upp i hierarkin. Säkert kommer Vesel sätta sig ner efter säsongen och reflektera över hur han vill göra, jag tror inte vi ska ta för givet att han vill fortsätta vara fjärdecenter i Brynäs.

Juniorerna får börja långt ner i hierarkin och jobba sig uppåt. Det gjorde Bäckiström, Silfverberg, Järnkrok, Markström och de andra också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Vi måste väl kunna sikta högre än Yetman.
Ska vi cementera oss under SKE, FBK o s v.? Varför sitter inte dom och rycker i honom? Ska vi stå med kepsen i hand och vara nöjda med de smulor som dom missar.
Amen vad f-n. Helt säker på att Silfver & Co har en mycket högre ambition och attityd än så.
Hörde på podd att de flesta lagen åker till Karlstad och har sån respekt från början att det är 0-2 redan vid matchstart. DET tror jag inte Silfver & Co har.
Tänk line up och ha Silfver och Larsson uppe i ansiktet. Då är nog det mentala övertaget lite annorlunda.
Kommentera