Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738651

Sv: A propósito de nada
Gavve: Allsvenska toppspelare är attraktiva i många ligor där ute. 31 år är ingen ålder heller, särskilt inte i andra länder där man är mindre åldersfixerade än i Sverige. Och om vi leker med tanken att typ HV åker ur, så skulle de mycket väl kunna ge Vesel ett fint kontrakt med garanti om spel högt upp i hierarkin. Säkert kommer Vesel sätta sig ner efter säsongen och reflektera över hur han vill göra, jag tror inte vi ska ta för givet att han vill fortsätta vara fjärdecenter i Brynäs.

Juniorerna får börja långt ner i hierarkin och jobba sig uppåt. Det gjorde Bäckiström, Silfverberg, Järnkrok, Markström och de andra också.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Tänker att en sån som Svrcek skulle kunna få chansen att centra där tids nog (född 2007 bara och spelade J20 redan förra säsongen). Eller kanske Gustav Meijer som värvades till J20 inför säsongen (lite i det dolda då de flesta pratade om Hugo Lejon).

Hur som helst så hoppas jag lite fler spelare kommer underifrån och gör det bra. Vare sig det är invärvade eller egna produkter. SAIK är väl ledande inom det och jag är lite avundsjuk (Brynäs har varit ruskigt bra på det förut också).
Kommentera