Brynäs IF

723888 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738639

Sv: A propósito de nada
Gavve: Vi måste väl kunna sikta högre än Yetman.
Ska vi cementera oss under SKE, FBK o s v.? Varför sitter inte dom och rycker i honom? Ska vi stå med kepsen i hand och vara nöjda med de smulor som dom missar.
Amen vad f-n. Helt säker på att Silfver & Co har en mycket högre ambition och attityd än så.
Hörde på podd att de flesta lagen åker till Karlstad och har sån respekt från början att det är 0-2 redan vid matchstart. DET tror jag inte Silfver & Co har.
Tänk line up och ha Silfver och Larsson uppe i ansiktet. Då är nog det mentala övertaget lite annorlunda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: "Ska vi stå med kepsen i hand och vara nöjda med de smulor som dom missar."

Hade du blivit nöjd om vi värvat Marcus Eriksson inför säsongen? Tänkte eftersom Skellefteå gjorde det istället. Eller Emil Alba som FBK värvade? Eftersom de inte "missade dem" tänker jag. Hade du velat byta ut D'Astous mot Marcus t.ex?

Och jag säger inte att Yetman är rätt för oss på något sätt (speciellt inte för en toppkedja just nu). Bara nyfiken på vad du menar med "de smulor som dom missar". Menar du typ D'Astous? Trivigno? Eller menar du bara från Hockeyallsvenskan? Många missade ju Kopacka och det blev ju rätt bra för oss ändå (i HA, börjat bra i SHL också).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Yetman kommer säkert bli ett hett villebråd i SHL om han levererar i tjeckiska ligan. Han har gjort 6 poäng på de 6 första matcherna där den här säsongen.

Förresten lite långsökt, men en annan potentiell "hemvändare" vore Rasmus Korhonen, född 2002. Pappa Markus spelade som bekant i Brynäs 2003-2006 (med en kortare sejour i Ryssland under tiden) och 2007-2008. Hittar ingen information om Rasmus moderklubb, står Ilves på Eliteprospects men frågan är om det stämmer, sett till tidslinjen skulle han mycket väl kunna ha Brynäs som moderklubb, om man tänker att många börjar hockeyskola i 5-6-årsåldern. Samtidigt blir det spekulativt när man inte ens vet om Rasmus bodde i Sverige de åren.

Några bra räddningar av Korhonen i första perioden mot Nybro ikväll. Udd och Kvist spelar också, men har varit ganska osynliga hittills.
Kommentera