Brynäs IF

723896 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2738646

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Yetman kommer säkert bli ett hett villebråd i SHL om han levererar i tjeckiska ligan. Han har gjort 6 poäng på de 6 första matcherna där den här säsongen.

Förresten lite långsökt, men en annan potentiell "hemvändare" vore Rasmus Korhonen, född 2002. Pappa Markus spelade som bekant i Brynäs 2003-2006 (med en kortare sejour i Ryssland under tiden) och 2007-2008. Hittar ingen information om Rasmus moderklubb, står Ilves på Eliteprospects men frågan är om det stämmer, sett till tidslinjen skulle han mycket väl kunna ha Brynäs som moderklubb, om man tänker att många börjar hockeyskola i 5-6-årsåldern. Samtidigt blir det spekulativt när man inte ens vet om Rasmus bodde i Sverige de åren.

Några bra räddningar av Korhonen i första perioden mot Nybro ikväll. Udd och Kvist spelar också, men har varit ganska osynliga hittills.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "sett till tidslinjen skulle han mycket väl kunna ha Brynäs som moderklubb"

Flyttade Korhonen med familjen till Gävle? Eller bodde de kvar i Finland då det är rätt nära även om Uleåborg (där Rasmus står som född) är rätt långt norrut? Det är ju inte alla spelare som tar med sig familjen med barn och allt när de flyttar till Sverige tänker jag. Men jag vet inte och det är därför jag frågar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu stretchar vi verkligen begreppet hemvändare alltså.
Kommentera