Brynäs IF

724480 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2740387

Sv: Matchtråd: Brynäs - Rögle 2024-10-03
Lemp: Intressant och intressant, är rätt övertygad om att Källgren kommer stå och det är helt rätt. Han är vår uttalade förstamålvakt trots allt. Så länge han fortsätter prestera bra och håller sig skadefri ser jag ingen anledning att inte låta honom stå majoriteten av matcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Brynäs - Rögle 2024-10-03
Silfverkroken: Källgren ska absolut stå majoriteten av matcherna om han fortsätter vara såhär stabil som han varit. Att Persson gjorde en kanondebut och fortsätter att eventuellt göra ett bra jobb som tvåa är bara en bonus.

Dessutom visste ju Persson på förhand att det kanske bara blir en 10-12 matcher i år, så det är väl inget konstigt med att Källgren står idag, trots Perssons insats i förrgår. Han lär ju knappast vara i chock menar jag, att Brynäs väljer att ställa sin förstekeeper.
Kommentera

Sv: Matchtråd: Brynäs - Rögle 2024-10-03
Silfverkroken: Som Scerban skriver så kommer det bli Källgren, GD har skrivit det. Och håller med om det du skriver, men det är inte helt självklart att man bänkar en "het" målvakt pga hierarki. Men tycker som sagt att man gör helt rätt.
Kommentera