Brynäs IF

724487 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2740418

Sv: Matchtråd: Brynäs - Rögle 2024-10-03
Silfverkroken: Källgren ska absolut stå majoriteten av matcherna om han fortsätter vara såhär stabil som han varit. Att Persson gjorde en kanondebut och fortsätter att eventuellt göra ett bra jobb som tvåa är bara en bonus.

Dessutom visste ju Persson på förhand att det kanske bara blir en 10-12 matcher i år, så det är väl inget konstigt med att Källgren står idag, trots Perssons insats i förrgår. Han lär ju knappast vara i chock menar jag, att Brynäs väljer att ställa sin förstekeeper.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Brynäs - Rögle 2024-10-03
SuneMangs: Tror inte Persson är missnöjd heller. Han står ju inte bara på sidan och tittar på heller. Han tränar ju och blir utvärderad och de jobbar hårt. Är nog rätt bra deal att stå minst 10-12 matcher sin första säsong i SHL för att växa in i det.
Kommentera

Sv: Matchtråd: Brynäs - Rögle 2024-10-03
SuneMangs: Det kan ju räcka med att Källgren får en liten dipp (som de flesta spelare/målvakter får någon gång) för att Persson ska få chansen mer också. Vad som helst kan ju hända MEN helt klart är ju att Källgren ska stå flesta matcherna, det tror jag alla räknar med inklusive Persson själv.

Sen får man ju komma ihåg att det nog knappast var tänkt att Clara skulle vara förstemålis för oss heller (helt annan situation där, jag vet). Så man ska väl aldrig säga aldrig.
Kommentera