Brynäs IF

724982 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2743877

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: visste inte att jag hade dålig ordförståelse, men tack!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dempa: Jag börjar se vissa likheter mellan den här säsongens Modo-lag och Brynäs-laget som degraderades.

Utifrån får man intrycket av att laget inte är i mental balans och att man inte spelar för varandra. Laget kan helt plötsligt kollapsa under perioder av matcherna. Flera av nyckelspelarna kör sologrejer utan att involvera medspelarna. Sportchefen överskattar flera av nyförvärven som har fått för stora roller. En klubbdirektör som helt plötsligt hoppar av. Och det finns olyckliga yttre faktorer som säkerligen skapar mentala påfrestningar för truppen.

Det som talar för att Modo ska kunna lösa situationen är att ni har kontinuitet i den sportsliga ledningen "Hinkens" färdigheter som sportchef på SHL-nivå verkar vara begränsade, men det inger ju ändå en trygghet att ha kvar samma person på posten i flera år. Karlin framstår som en problemlösande tränare som kapabel att hitta vägar ur knipor - men någonting säger mig att den här säsongen blir hans största prövning hittills.

En annan faktor som talar för Modo är att ni har flera spännande juniorer som skulle kunna utvecklas och bli injektioner i SHL-laget under säsongen. Det är ni visserligen inte ensamma om, men ni har ju flera som objektiva scoutar rankar relativt högt inför kommande draft(er).
Kommentera