Brynäs IF

724947 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2743967

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Han var på is redan i torsdags faktiskt! Det stod i rapporteringen från träningen har jag för mig. Körde ensam med Ove i B-hallen då men ändå på is vilket är positivt.

Sen ska man ju inte stressa och det finns ingen prognos när han är tillbaka än (utåt så klart) då han inte ens tränar fullt än. Från GD:
"Växjömatchen i lördags var förstås för tidig för Djoos att åka med på. Och någon riktig prognos för när han kan vara i full träning igen finns inte heller."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Aha. Har knappt läst GD i veckan, ska erkännas. Blev bara så himla glad nu när jag snubblade över den där artikeln.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Höken nämnde i Sanny och Svensson imorse att han inte trodde Djoos skulle spela någon av matcherna denna vecka. Osäker om han hade konkreta uppgifter på det dock eller om det var rena gissningar.

De pratade så klart om tacklingen och avstängningen på D'Astous. Höken snackade om det där med att DN och PSG kör över domarna och Sanny sa att han inte tyckte det var något fel på tacklingen alls. Likt större delen av alla svenska hockeysupportrar. Förutom Växjös innebandysupportrar, ett gäng skraja Leksingar och några Modoiter här.
Kommentera