Brynäs IF

724947 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2743975

Sv: A propósito de nada
Gavve: Höken nämnde i Sanny och Svensson imorse att han inte trodde Djoos skulle spela någon av matcherna denna vecka. Osäker om han hade konkreta uppgifter på det dock eller om det var rena gissningar.

De pratade så klart om tacklingen och avstängningen på D'Astous. Höken snackade om det där med att DN och PSG kör över domarna och Sanny sa att han inte tyckte det var något fel på tacklingen alls. Likt större delen av alla svenska hockeysupportrar. Förutom Växjös innebandysupportrar, ett gäng skraja Leksingar och några Modoiter här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Det spelar egentligen ingen roll pä vad vi och resten av Sverige tycker. DN och PSG har bestämt sig och kommer aldrig ändra sitt beslut vilket innebär att det är ju meningslöst att överklaga. Det skulle kunna innebära att man blir ännu tuffare i framtida bedömningar när det gäller Brynäs spelare. Sedan så är det ganska anmärkningsvärt att tomten inte har ens svar på vissa frågor vilket gör att man blir fundersam över anledningen till att man fattade ett beslut av att stänga av en spelare (som inte hade en chans att hinna flytta på sig och i stället valde att skydda sig själv). Det känns som DN vill att nivå på tacklingar går mera åt samma håll som i damhockey vilket skulle innebära döden för sporten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Jag skulle bli väldigt förvånad om Djoos spelar denna vecka då han så sent som i fredags inte ens tränade med laget utan på egen hand med Ove. MEN med det sagt så trodde jag ju inte D'Astous skulle spela så tidigt som han gjorde heller då han mer eller mindre gick från röd tröja på träning till match.

Får väl se hur träningarna för Brynäs blir denna vecka (mån-ons) då A-hallen lär vara upptagen (mediakuben). Ser ut som att BIF Herr har träning i B-hallen i dag 10-12:15 och sen är det "Proffs - Träning" 12:30-13:30 och där kanske det är individuell/rehab med Djoos t.ex. (ren gissning från min sida bara).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Besviken att man inte verkar överklaga beslutet, tycker det är en självklarhet att försöka.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Haha. Tack för att du spoilade podden😜😜

Nädå. Skojade bara🙏🙏
Kommentera