Brynäs IF

724972 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744121

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jag håller med dig, men jag tycker som så att det pratas om Alcén och det pratas om enskilda Brynässpelare vilket är fint! Men det jag saknar är att man pratar om lagets prestation hittills. Vi är ändå bottentippade av många. Att då slå Frölunda och kort därpå sno en poäng i Karlstad tycker jag förtjänar lite uppmärksamhet. Speciellt när FBK har gjort minst fyra mål per match och att dessutom göra det i Karlstad. Men det kan även vara jag som drar för höga växlar. Men jag tycker att det borde ha blivit mer av en snackis där. Men det är nog så att Ludde P får den uppmärksamheten vilket han faktiskt förtjänar. Men det kommer säkert.

Jag tycker det pratas en hel del om Örebros framfart som lag, och Timrå tycker jag också det pratas om. Men självklart pratar man väl allra helst om lag som har en negativ prestationakurva.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag håller med. Men det är nog inget unikt för just Brynäs även om det är det vi märker av. Det är ju lätt att säga att Silfverberg är bra eller att Bobby överraskat men vi är så extremt tighta och gör mycket rätt även om vi förlorar och "spelar dåligt" också (vi släppte 3 skott på 28 minuter mot Växjö, ett i öppet mål hörde jag) och det tycker jag borde pratas mer om.

Vet inte om jag minns fel men pratade inte Roger Melin i.. Hockeymorgon kanske(?) om just Brynäs som lag (han går tydligen på alla Brynäsmatcher)? Där han lyfte fram centerdjupet och att centrar tar en mer defensiv roll när vi har offensiva backar osv. Att alla liksom funnit sin plats även om de inte producerar massa poäng. Det tycker jag var ett väldigt bra inslag hur som helst. Men sånt är ju lite svårt att säga om man inte ser matcherna utan mer går efter resultatet (svårt för journalister/bloggare att se alla matcher).
Kommentera