Brynäs IF

724972 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744133

Sv: A propósito de nada
lapad: Otroligt svag logik. Enda sättet att få till förändring, att se till att PSG inte är "untouchable" är att kritisera, överklaga och raljera när det kommer beslut som är helt fel. Oavsett lag, måste vi enas kring dessa felbeslut. Jag hoppas att vi supportrar kan komma överens om det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
saile39: Ja, supportrar men jag tror inte att Brynäs tänker lika. Det vore intressant att höra även deras resonemang kring detta men visst. Du har rätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
saile39: Ja, att göra något åt CEDs avstängning är ju sekundärt, och föga troligt att det händer något med. Att protestera mot, och helst få bort, oskicket att kladda i sådant som redan borde vara färdigkladdat är ju viktigare😑
Kommentera

Sv: A propósito de nada
saile39: Jag hoppas även att det som Sanny & Svensson nämnde i dag lyfts fram mer också. Man tar bort all trovärdighet för domarna som jobbar med detta. Två domare (professionella) granskar alltså situationen och bedömer den på ett sätt som "alla" (motståndare, supportrar, domare, krönikörer, reportrar, ni fattar) är nöjda med och sen går PSG ut och kör över domarna helt. Vad gör det för domarna som dömer? Hade jag varit en av dem hade det känns otroligt dåligt att bli överkörd helt på det sättet.

Det är ju något annat om situationen missas helt i matchen, då köper jag helt att den granskas i efterhand. Men att granska en situation två gånger... Känns oerhört konstigt (om den inte mynnade ut i matchstraff så klart).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
saile39: Håller med. Att överklaga gör kanske inte något större skillnad för oss i detta läge MEN det skickar ett otroligt starkt signalvärde.
Kommentera