Brynäs IF

725099 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744558

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: Nej, Schroeder kostar oss drygt 120k/månad, resterande del av lönen betalar Rapperswil. Rödin själv säljer inte in en spelare till Alcén oavsett vad du tror.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hade vi inte värvat Schroeder hade vår centersida bestått av Larsson, Vesel, Ölund, Ohlsson samt Scott om man vill flytta in honom igen. Dvs exakt samma uppsättning som vi hade i HA mer eller mindre och som jag inte tror skrämmer slag på något lag i SHL. Numerärt har vi kanske tillräckligt men en stark centersida är otroligt viktigt. Än har kanske inte Schroeder rosat marknaden, kanske kommer han aldrig att göra det här, men ser det som att det hade varit direkt orimligt att gå efter Kelleher istället för en center.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
saile39: Schroeder valde Brynäs av helt andra anledningar än Rödin, det var Gällstedt som ville ha hit honom.
hockeynews.se/nyheter/mtet-som-tog-schroeder-till-bryns

"Jo, det var efter ett möte med tränaren Niklas Gällstedt som han fastnade för klubben. Brynäs huvudtränare hade uppmärksammat honom under sina år i Zug.

– Han berättade lite om hur de vill spela och vad som krävs för att leverera i den här ligan. Jag kände att det passade väl överens med hur jag ser på hockey och det var en bra "fit" för mig. Jag fick en väldigt bra bild av klubben. Vi var verkligen på samma sida från start, säger han.

Han har förstås även tagit reda på en del om klubben via gamla spelare och kompisar.

– Chay Genoway och Ryan Gunderson har jag pratat med framförallt. De känner många i det här laget, hockeyvärlden är liten du vet. De sa att det var en bra stad, bra organisation och framförallt att det var ett bra ställe för familjen."

Edit: Så att dra in att det "nog" är Rödin som varit på Alcén om Schroeder visar ju bara på att man inte har någon som helst koll på det man påstår.
Kommentera