Brynäs IF

725106 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744556

Sv: A propósito de nada
Gavve: Att tro att Schroeder är billig som dessutom bröt sitt kontrakt tror nog väldigt fel. Där var nog Rödins överord gällande Schroeder som fick Alcén att betala. Kanske på bekostnad på någon vi haft mycket mer nytta av, rätt position eller ej.
Hur som haver, han borde ha en plats i laget. Ingen kan säga något om det. Värdet av Kelleher är dessutom skyhögt och hade gjort otrolig nytta i dagens Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: har ju sett några av difs matcher o inte har kelleher imponerat Många felpass osv som säkert hade kostat oss mål i SHL Han har gjort några poäng nu men tror också han är scoutad av de andra lagen...Jag gillade verkligen Kelleher i Brynäs men schroeder är bättre defensivt och det behöver vi iSHL
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: Värst vad du svamlar massa dynga.
Du ifrågasätter folks påståenden om att Kelleher är dyr och att Schroeder är relativt billig. Två påståenden som det finns belägg för då Expressen, Hockeynews m.fl. skrivit om detta. I samma andetag påstår du att Trivigno minsann inte är en ”billig pjäs”, något som det inte finns några som helst belägg för.
Till råga på allt så börjar du gagga något om ”Rödins överord gällande Schroeder som fick Alcén att betala”.

Vad är du för foliehatt som hittat hit?
Nygammal bekantskap eller bara ovanligt framfusig för att vara ett nyskapat konto?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: Fast madhawk har ju sagt att vi "fick" han för en billig peng och att det inte skulle kosta skjortan om vi bröt kontraktet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: Nej, Schroeder kostar oss drygt 120k/månad, resterande del av lönen betalar Rapperswil. Rödin själv säljer inte in en spelare till Alcén oavsett vad du tror.
Kommentera