Brynäs IF

725155 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744619

Sv: A propósito de nada
Peja: Det ingår ju lite i konceptet så att säga. Samma sak gäller ju med Indrasis, bara att uppsidan är för låg i förhållande till Kelleher. Indrasis verkar vara en grym kille men hans kontrakt har dumt skrivet helt klart. Det får JA ta på sig
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: ” Det ingår ju lite i konceptet så att säga. Samma sak gäller ju med Indrasis, bara att uppsidan är för låg i förhållande till Kelleher. Indrasis verkar vara en grym kille men hans kontrakt har dumt skrivet helt klart. Det får JA ta på sig”

Du verkar vara lika mottaglig för argument som Bagdad-Bob är i modoboken… Läste du inte innan att Indrasis förmodligen hade som krav att få följa med upp i SHL vid avancemang för att acceptera HA spel? Med facit i hand var väl det bra av Alcén då Indrasis var 1p från att vinna poängligan i HA och hade en stor del i avancemanget. Jag tror dessutom att han kommer kunna producera i SHL också, det har bara gått 6 matcher.

Men du tycker alltså att Alcén borde ha brutit kontraktet med Indrasis för att värva Kelleher istället? Eller låtit bli att värva Schroeder och behållt samma centersida som i HA?

Jäkligt märkliga argument… Och du, välkommen till forumet. Du har redan lyckats göra ”avtryck”…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: Nyreggad användare. 15 inlägg på 8 timmar. Hamnar i ordväxling med ett antal erfarna skribenter per omgående. Sprider overifierade påståenden i parti och minut.
Har vi varit med om detta förut? Ja det har vi!

Jag ger dig en vecka innan första avstängningen affektueras.
Kommentera