Brynäs IF

725155 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2744639

Sv: A propósito de nada
Jugge: Som sagt, har inget emot Indrasis. Men han är för seg för SHL och nonchalant som kommer kosta både mål och poäng. Indrasis till Djurgården och behålla Kelleher. Absolut. Alla dagar i veckan.

Schroeder är Allsvensk klass så ja, hade hellre haft Kelleher och kört på med samma centersida. Tycker inte han lyfter den alls faktiskt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: ”Schroeder är Allsvensk klass så ja, hade hellre haft Kelleher”.

Du dömer alltså ut Schroeder efter 6 matcher. En gubbe som gjorde 28p på 41matcher i NL för bara två säsonger sedan, siffror som Kelleher bara kan drömma om.
Jag förstår att du tar varje chans att hacka på Alcén men släpp Kelleher, han är out, vi vet vad du tycker nu.
Sen påstår du även att Kelleher är ”sådan spets som man knappt ser längre”.
Du har uppenbart en förkärlek till honom, vilket givetvis är helt OK. Däremot tror jag att vi är många som kan nämna mängder med spelare i SHL som är spetsigare än Kelleher.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: Alla har så klart rätt till sin egen åsikt. Jag misstänker dock att majoriteten här inne inte håller med dig i din…

Du inser att Indrasis har meriter på en betydligt högre nivå än vad Kelleher har? Dessutom så kan han ju faktiskt spela fysiskt vilket nästan är ett måste på SHL nivå. Kelleher skulle aldrig få samma utrymme att snurra på SHL nivå.

Och igen, Indrasis HADE kontrakt! Alcén kunde ju inte bara skicka honom för signa Kelleher istället. Du får läsa på lite hur det fungerar.

Det var mitt sista inlägg i kapitlet Kelleher som fått alltför stort utrymme här idag. Jag ber övriga om ursäkt för min del i det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dasstuss: herregud vad du har hakat upp dig på Kelleher. Börja håll på Djurgården då om han är så jävla mycket bättre än alla andra spelare😂
Kommentera