Brynäs IF

725246 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2745215

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Honken: Inget kan någonsin vara tråkigare än den hockey Växjö spelar och står för (oavsett hur framgångsrik den är).

Av allt att döma har Leksand haft det väldigt svårt i egen zon i år och jag tror vi kommer få se lite mer Brynäsmål ikväll än vi fått i tidigare matcher (bortsett från Frölundamatchen).

Vår defensiv, box play och målvaktsspelet har varit våra styrkor såhär långt. Nu ska vi bara börja sätta puckarna i kryllan också (för att citera en viss HS-skribent) för att det ska se bra ut över hela banan.

Tror vi vinner med 5-2 ikväll. Hoppas ni som har förmånen att vara på plats får uppleva en magisk stämning och frejdigt spel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
SuneMangs: Jag skulle säga att Brynäs har varit väldigt konsekventa i sitt spel den här säsongen. Man vårdar pucken, är noggranna och spelar med tålamod. Skillnaden har främst legat i matchbilder, motstånd och vilka backar som har kommit till spel. Det blev ett tydligt lyft när både D'Astous och Söderström kunde spela. När man får in den tredje "stora" (Djoos) så borde spelet bli ännu bättre.

Den matchen som var en besvikelse spelmässigt var premiären, men det var inte heller en urusel insats över 60 minuter. Man får också tänka på att det var första SHL-matchen för ett antal spelare och att Brynäs knappt träningsspelade mot några andra lag i serien.
Kommentera