Brynäs IF

725246 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2745225

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
SuneMangs: Jag skulle säga att Brynäs har varit väldigt konsekventa i sitt spel den här säsongen. Man vårdar pucken, är noggranna och spelar med tålamod. Skillnaden har främst legat i matchbilder, motstånd och vilka backar som har kommit till spel. Det blev ett tydligt lyft när både D'Astous och Söderström kunde spela. När man får in den tredje "stora" (Djoos) så borde spelet bli ännu bättre.

Den matchen som var en besvikelse spelmässigt var premiären, men det var inte heller en urusel insats över 60 minuter. Man får också tänka på att det var första SHL-matchen för ett antal spelare och att Brynäs knappt träningsspelade mot några andra lag i serien.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Peja: Vår stora fördel är givetvis skickligheten på backsidan, vilket minimerar misstagen defensivt. Vi har också ganska defensiva centrar som blir en bra balans i förhållande till våra backar som täcker upp när misstagen uppstår. Dock märks det att offensiven blir lidande av att vi saknar en kvalitativ offensiv center, det är kanske den största bristen i lagbygget.
Kommentera

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Peja: vi saknade dessutom D'Astous i första matchen. Och Söderström hade väl inte spelat en träningsmatch ens. Trots det var vi ju med i matchen och förlorade inte direkt stort.
Kommentera