Brynäs IF

725246 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2745233

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Peja: Vår stora fördel är givetvis skickligheten på backsidan, vilket minimerar misstagen defensivt. Vi har också ganska defensiva centrar som blir en bra balans i förhållande till våra backar som täcker upp när misstagen uppstår. Dock märks det att offensiven blir lidande av att vi saknar en kvalitativ offensiv center, det är kanske den största bristen i lagbygget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Lemp: Skulle säga att det rent generellt inte finns riktigt bra offensiva centrar i lagen som förväntas hamna på undre halvan. Särskilt då Jasek har floppat i Modo hititlls. Det som sticker i ögonen lite hos mig är att Brynäs har för få snabba ytterforwards. Man märker hur farliga Kopacka och Bobby blir i kontringsspelet på grund av sin snabbhet, det saknas man i de övriga formationerna.

Även om exempelvis Silfverberg och Indrasis båda har hög hockey-IQ och kan hitta varandra, så blir det ett ganska stillastående spel. Båda vore nog mycket bättre om de hade kompletterats av snabbare spelare. Den där Austin Wagner har tryout i AHL nu, tror han eller någon som honom hade gjort stor skillnad.

På centersidan ska det bli intressant att se vilka sportchefer, om någon, som lyckas pricka rätt. Typ Kero och Robert lär ju vara i relativt liknande prisklass som Schroeder.
Kommentera

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Gävle-Dala Derby, premiär för nya mediakuben, TV4 huvudmatch och 3 poäng tack!
Kommentera