Brynäs IF

725246 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2745236

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Gävle-Dala Derby, premiär för nya mediakuben, TV4 huvudmatch och 3 poäng tack!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Det är tre intressanta och ganska avgörande matcher torsdag, lördag och måndag. Vi har tre hemmamatcher och vi möter lag som vi bör slå eller åtminstone ta poäng av. Det är lag vi bör hamna ovanför (bortsett från Leksand inför säsongen). Tar vi 7-9 poäng så tror jag att vi är att räkna med tills vidare. Tar vi 4-6 poäng så håller vi oss fortsatt flytande och tar vi 0-3 poäng på dessa matcher så börjar vi halka ner med risk att fastna där nere.

Det är ju lite oroväckande att de två lägst tippade lagen (Malmö och Örebro) likt oss visar upp ett ganska stabilt spel och plockar poäng på löpande band. Sanny trodde (baserat på det spel de visar upp) att inte något av dessa lag ska behöva kvala. Då undrar man, vilka är det som hamnar i botten? Just nu är det Rögle och Leksand, men på längre sikt har jag svårt att se att det blir så, även om något av lagen faktiskt kanske inte hittar formen alls denna säsong. Men att båda misslyckas tror jag inte.

Då har vi kvar MoDo och HV, och där verkar ju HV ha hittat någon slags form och vad jag har hört så ser det spelmässigt ganska bra ut. Det är väl MoDo som kanske får lite problem.

Hursomhelst, vi har fått en fin start, men det är nog så att vår säsong kommer att definieras lite beroende på hur det ser ut de kommande tre matcherna. Är vi ett topp 8-lag? Eller är vi ett kval/ingenmanslandlag?

Tycker att spelet avtagit lite i de senaste två matcherna, men hoppas att vi kan studsa tillbaka med start idag.
Kommentera