Brynäs IF

725726 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2746671

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Gavve: känslan igår var att vi snurra med puck, sköt utan trafik från blå men där Leksand hade hetare chanser. Så jag vet inte, var inte första matchen heller. Vi känns inte farliga bara.

Sen om det är spelarna som inte håller, är bekväma eller om det är ett taktiskt upplägg att spela så långsamt och långt ifrån mål vet jag inte.

Tycket också vi ofta tappar bevakning i egen zon när motståndarna får till ett bättre pucktempo.

Vi har nog fått de poäng vi förtjänar även om vi som sagt inte är utspelade i matcher. Men bara för det förtjänar vi inte mer nu. Motståndarna lär ju sig också att det knappast är någon panik att vi har pucken.

Och dessa backskott. Inte nog med att vi är långt från mål och inte har trafik. De kan ju inte träffa målet!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Supportern: Exakt! Vi snurrar runt utan att skapa något. Första 3-4 matcher körde vi snabba uppspel och rakt på mål, det var underbart att se. Vi har även tendens att slå upp puckar i sarghörnor och jaga, inget bra tecken då det handlar ganska mycket om självförtroende. Sedan så märker man att en del offensiva spelare fuskar med att inte jobba hemåt vilket sätter försvarare och målvakten i skiten. Till sist minns jag att Gällstedt pratade om vikten av att vinna spelet i mittzon och det har vi tappat ganska rejält. Alla behöver steppa upp, även coacherna.
Kommentera