Brynäs IF

725756 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2746720

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
JawKee: Saknas playmaker till Rödin, Schroeder har failat på den punkten. Och du säger det ju själv, en center ska driva en kedja. Och det gör han inte. I min bok är han alldeles för bekväm, tar inte jobbet.

Det syns att han är skicklig, och gör ganska få misstag. Men jag saknar drivet och kampviljan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Leksand 2024-10-10
Blå grottan: Helst ska en center vara playmaker och driva spelet men det är inte ett måste. Det finns vägar runt det. Karlkvist driver sin kedja.
Lindblom var en jävla duktig playmaker senast han var i SHL, så han har dom egenskaperna. Men med hans stukade självförtroende så kan det ta tid. Det kanske är det som saknas i kedjan. Jag är själv tveksam till Schroeder också. Ser dock inte att man kan placera honom någon annanstans. Tycker dock att Rödin har lite att jobba på. Hans arbetsinsats är alltid på topp, men just avvägningarna i snurret, att våga in och gröta som jag skrev i tidigare inlägg. Ska han snurra och hålla puck så måste han bli lite mer oförutsägbar med avslut, känns ofta som han letar efter perfekta lägen, men ser gärna att han ibland bara slänger in pucken i gröten framför mål så vi får till ett grismål, eller försök till ett iallafall.
Kommentera