Brynäs IF

725632 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2748856

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Stefan R 63: Så med andra ord menar du att inga lag som spelat lite över förväntan, lag som ligger på slutspelsplats, som vinner titlar osv... inga lag där gör förändringar i truppen för det kan skada gruppen?
Vet inte vem som är naiv här :)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Samsung: Det var i någon podd (minns ej vilken) detta lyftes fram ganska nyligen. Att lag som förändrar så lite som möjligt generellt sett gör det bättre än de som förändrar mycket och experimenterar (i podden var det dock mest förändringar i kedjor som menades och det var SHL som åsyftades). Tror de hade Malmö som exempel där de inte hade gjort en enda förändring och att spelarna får spela tillsammans och lära sig spela med varandra över tid.

Sen är det så klart att lag som har mycket skador måste göra om osv (min åsikt). Och de lag som inte producerar alls (Modo t.ex.) kan behöva tänka om när absolut ingenting fungerar (min åsikt). Men annars är det generellt sett bra med kontinuitet (enligt podden, jag är alldeles för dåligt insatt för att påstå detta som fakta själv).

Sen lär det ju knappast vara negativt att få in en bra spelare som passar in bra. Vi fick ju in både Coreau men framförallt Benn under säsongen och de båda blev ju väldigt lyckade (Coreau spelade inte mycket men var en jäkla bra resurs i intervjuer och i omklädningsrummet verkar det som).
Låst ämne