Brynäs IF

725632 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2748860

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Samsung: Det var i någon podd (minns ej vilken) detta lyftes fram ganska nyligen. Att lag som förändrar så lite som möjligt generellt sett gör det bättre än de som förändrar mycket och experimenterar (i podden var det dock mest förändringar i kedjor som menades och det var SHL som åsyftades). Tror de hade Malmö som exempel där de inte hade gjort en enda förändring och att spelarna får spela tillsammans och lära sig spela med varandra över tid.

Sen är det så klart att lag som har mycket skador måste göra om osv (min åsikt). Och de lag som inte producerar alls (Modo t.ex.) kan behöva tänka om när absolut ingenting fungerar (min åsikt). Men annars är det generellt sett bra med kontinuitet (enligt podden, jag är alldeles för dåligt insatt för att påstå detta som fakta själv).

Sen lär det ju knappast vara negativt att få in en bra spelare som passar in bra. Vi fick ju in både Coreau men framförallt Benn under säsongen och de båda blev ju väldigt lyckade (Coreau spelade inte mycket men var en jäkla bra resurs i intervjuer och i omklädningsrummet verkar det som).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Gavve: Förändrar så lite som möjligt...
Jag skriver inte om att den och den och den måste bort omgående bla bla bla..

Jag skriver om en tilltänkt första center, en bärande spelare att luta oss mot poängmässigt.
En spelare som JA oco säkert skissat som en 30-40p spelare..
Självklart kan det vända i hans produktion och Brynäs har säkert längre tålamod än till uppehållet.

Du som är duktig på statistik , prognosen nu vad säger det, 0+8 på hela säsongen om snittet håller sig?

En sak om offensiven fanns där nu men det gick troll.. men den finns inte där. Kan komma igång absolut.

Gör sig mindre, vill inte ha pucken, håller den inte osv.. Allt som tyder på dåligt självförtroende och det kan vända med lite medstuds, men just nu har nog alla , han själv Med högre förväntan en vad som hittills visats.
Låst ämne