Brynäs IF

725655 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2749031

Sv: A propósito de nada
Jag har precis som Gavve nämnt tidigare varit rätt tveksam till att börja ändra i formationerna men börjat sakta men säkert närma mig det.. Det är kanske rätt väg att gå i det här läget. Så hur ska man formera?

Silfverberg - Larsson - Rödin
Lindblom - Schroeder - Kopacka
Trivigno - Ölund - Indrasis
Ohlsson - Vesel - Scott

Tankar? Skulle ni ha formerat på ett annat sätt?

Jag tror det kan vara rätt strategi att hålla Indrasis utanför förstakedjan, men jag ser inte att det blir bra av att sätta Indrasis tillsammans med Schroeder. Ölunds kedja kan nog hantera honom. Indrasis misstag blir ju rätt förödande, men han har ju en uppsida också. Eller skapar detta osämja inom gruppen, att sätta honom i tredje? Även fast "det finns inga nummer på kedjorna" - Gälla

Rödin tror jag kan funka rätt bra i första, han har ju kommit igång och är hårt arbetande med en offensiv uppsida, kan hålla i puck.
Kopacka kan nog funka bra med Lindblom tror jag, kanske kan de tillsammans få igång Lindblom lite mer. Schroeder är fortsatt kall offensivt, men han är bra defensivt vad jag sett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Intressant!
Själv tycker jag den mest subtila förändringen vore att sätta fjolårets succékedja Rödin/Larre/Indrasis i samma kedja och låta Silfverberg försöka få igång Schroeder och Lindblom.
På så vis kanske man undviker onödig stress och press som lätt kan uppstå när man gör större förändringar inom laget.
Ser att vissa redan är inne på att bänka spelare eller sätta dem i fjärde, den vägen tycker jag är helt fel väg att gå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Sätt #11 i fjärdekedjan till att börja med
Kommentera