Brynäs IF

725655 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2749044

Sv: A propósito de nada
JawKee: Sätt #11 i fjärdekedjan till att börja med
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag tror att många underskattar hur svårt det är att anpassa sig till den här ligan, den är ju väldigt speciell.. Har oerhört svårt att se hur vi ska kunna hitta någon bättre än Schroeder. Nu är han inne i laget, han följer framförallt våran spelram och efter såhär få matcher kan jag inte känna något annat än en stor lättnad inför det kring honom. Vi har ju sett spelare med liknande CV kommit in och varit bleka i flera månader innan de kommit igång så vi får väl se hur han ser ut efter Karjala till att börja med..

Gällande Oskar såg man väl på försäsongen att här har vi en annan spelare än vad som lämnade, inte riktigt samma bett i åkningen så det är ju bara naturligt att en sån kille behöver liksom "hitta ett spel" innan man kan se vad han går för.

Med de här sakerna i åtanke tycker jag att prognosen för andrakedjan känns hyfsat positiv, så behåll det som det är säger jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Vill inte riskera att rubba vår höga defensiva nivå. Gäller att få balans. Svårt att se att Schroeder kan vara någon annanstans
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ett av Brynäs största problem senaste åren har varit bristen på tålamod och för liten tröskel till att vidta panikåtgärder.

Nu har vi spelat ett antal matcher utan typ första backpar. Vinner vi hemma i hängmatchen - vi har en match mindre spelad - har vi möjlighet att ligga femma. Vi är nykomlingar!

Lugn och fin nu.

Låst ämne
Kommentera