Brynäs IF

726183 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2749157

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Peja: Årets viktigaste match såhär långt. Oerhört viktigt att tvåla till MoDo idag. Drömmen vore om vi kunde vinna komfortabelt, gärna varsitt mål och bra spel av Schroeder och Lindblom.

Samt en stenhård, lite på gränsen till onödig men ändå regelrätt tackling från D’Astous på någon liten kelgris i MoDo som JFK kan hänga upp sig på. Då hade jag myst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Cardigan Daffipoff: Modo påminner mycket om Brynäslaget som åkte ur. Ranta är deras Timashov, Jasek är deras Palve och så vidare. Flera av de tilltänkta offensiva spetsarna är humörspelare som spelar mycket solo, precis så var det i Brynäs också.

Samtidigt är det nog inget bra läge att möta Modo nu. De torskade med 0-5 hemma mot Luleå men när man ser highlights inser man att resultatet inte speglade chansskapandet. Det är lätt hänt att underskatta Modo och de kommer säkert ge precis allt för att vinna, så jag tror det blir en svår match.
Kommentera

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Cardigan Daffipoff: Hade uppstått total kalabalik om Dasset smäller på en Modoit, helt underbart att bevittna i så fall... (önskar självklart ingen skada)
Kommentera