Brynäs IF

726183 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2749171

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Cardigan Daffipoff: Modo påminner mycket om Brynäslaget som åkte ur. Ranta är deras Timashov, Jasek är deras Palve och så vidare. Flera av de tilltänkta offensiva spetsarna är humörspelare som spelar mycket solo, precis så var det i Brynäs också.

Samtidigt är det nog inget bra läge att möta Modo nu. De torskade med 0-5 hemma mot Luleå men när man ser highlights inser man att resultatet inte speglade chansskapandet. Det är lätt hänt att underskatta Modo och de kommer säkert ge precis allt för att vinna, så jag tror det blir en svår match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Peja: Jag såg andra halvan typ av modo/Luleå. Och visst hade dom chanser, men den stora känslan fram till 0-3 var ändå att modo var blöta i avsluten. Påminde väldigt mycket om Brynäs året man åkte.
En del spel i anfall, men fick inte in pucken.
Hoppas att krutet är blött även ikväll.

Men vi får ge dom någon jinx inför matchen. Så stort fokus på Brynäs och att genomföra matchen bra.

Edit. Katten är gäst i veckans podd av Shot the puck oxå.
Kommentera

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Peja: Brynäs spelade också ut Oskarshamn och andra bottenlag sett till målchanser men torskade stort ändå. Anledningen var att vi alltid hittade sätt att förlora på. Detsamma gäller Modo.

Tycker man ändå ska gå efter resultaten och inte spelet. Om man förlorar med stora siffror flera gånger trots ”bra spel” är inte spelet bra utan dåligt.

Kolla bara denna statistik.
Uppladdat:

450x300-img4824.pngimg4824.png

Kommentera

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Peja: Stenhårt jobb över 60 min är det som gäller ikväll. Spelar vi på som vi gjort och kan så kommer målen att komma, varför inte ikväll? Pucken ska sitta i kryllan som en viss skribent brukar skriva.

Sen blir det så klart roligt att se antalet inlägg gällande domarna från Bagdad Bob…
Kommentera