Brynäs IF

725785 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2750957

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med helt. Jag tycker Lindstein gjort det väldigt bra. Gillar det jag ser av honom. För mig är han nog högre än Kinnvall, men det är med hårsmån. tycker väl kanske att Lindstein ser bättre ut defensivt ut än vad Kinnvall gör. Men är osäker. Sen kanske man ska tänka på vem som är mest utvecklingsbar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Håller med, man bör satsa på Lindstein pga utvecklingspotentialen. Kinnvall kan bli bättre men har med högsta sannolikhet börjat stagnera i utvecklingen. Lindstein är en framtida top-6 NHL back som kanske kommer tillbaka efter sin prime och spelar i Brynäs :D
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: "Sen kanske man ska tänka på vem som är mest utvecklingsbar?"

Jag håller med om detta. Men som någon sa tidigare så bör man ju även fundera på hur det ser ut över tid. Ska vi gå "all in" på Lindstein som redan nu kanske sagt att han försvinner nästa säsong? Eller ska vi förlita oss på Kinnvall som är beredd att gå ned i lön och stanna kvar? (Bara hypotetiskt här då jag inte vet något alls så klart).

Är övertygad om att Brynäs har en plan och att de tar rätt beslut även om det rätta beslutet kommer innebära att person X eller Y kommer bli lite sur vad beslutet än blir.
Kommentera